Flott, gammel spisestue!

Hallois!


Karlotte har et aldri så lite overskudd av møbler. Det var jo sånn Karlottes Butikk kom til verden. Dels har dette med at Karlotte ikke klarer å gå fra et godt kjøp, eller kupp om du vil. Dels at Karlotte har skiftet litt stil på innredninga i Landhandleriet fra den litt mer staslige og romantiske stilen som var på Gården med den enorme, men slitne bygningsmassen!!

 Siste skudd på overskudstreet er en gammel spisestue. Laget i Sarpsborg for mange, mange år siden. Den er veldig klassisk og enkel i stilen og Karlotte har vært veldig fornøyd med den.

Den har fått seg en aldri så liten oppdatering fra sliten hvit til mer tidsriktig industriell grå fra Pure Colour, Jotun. Stolene har fått nytt trekk i hvit naturlin (veldig enkelt å skifte trekk på den faktisk!)

Det har vært en liten prossess dette da, som det meste annet. Nå er utfordringen oppbevaring, for hvor setter man en hel spisestue man ikke har plass til?? Man prøver å selge den:-)

En aldri så liten reklamering av spisestue til salgs her i dag altså, men også en dokumentert prosess...!

Bordet er 113cm bredt og måler 195cm langt når alle tre platene i på. Hver plate er 39cm bred.  Bordet er utrolig lite og nett uten platene også om man ikke har plass til å ha det utslått til daglig! Se bare her...

Spisestuen selges for kr 5000,-